Cursuri online

Cursuri online

Cum sa-ti dezvolti propria afacere. Cultura antreprenoriala

Fie ca iti doresti sa fii propriul tau sef, fie ca iti doresti posibilitatea de a gestiona propriul timp si a munci doar in orele dorite obtinand astfel un program flexibil, fie ca iti doresti doar un venit suplimentar dintr-o afacere noua, iti prezentam toti pasii pe care trebuie sa ii parcurgi de la stabilirea unei idei si inregistrarea afacerii si pana la strategii de dezvoltare. Mai multe detalii aici.

 

Managementul resurselor umane

Astezi mai mult ca oricand, avantajul competitiv al unei organizatii il reprezinta oamenii sai si, mai mult decat atat, felul in care acestia sunt coordonati. Gestionarea lor eficienta reprezinta calea cea mai sigura pentru ca o companie sa se dezvolte continuu, iar de acest aspect sunt constienti toti cei care conduc organizatiile, indiferent de marimea lor.  Mai multe detalii aici.

 

Expert achizitii publice

Prin cunostintele dobandite ca urmare a acestui cursuri, absolventii vor putea asigura un grad sporit de utilizare sistemului SEAP in activitatile de achizitie specifice institutiilor si societatilor unde acestia activeaza. Mai multe detalii aici.

 

Asistent Manager

Cursul de Asistent Manager se adreseaza atat persoanelor care intentioneaza sa aplice pentru un post de asistent al directorului general sau al unui director de departament in cadrul unei firme, cat si celor care se afla deja intr-o astfel de functie si simt nevoia imbogatirii si sistematizarii notiunilor cu care se opereaza in aceasta profesie. Mai multe detalii aici.